Morsomt
Vinterkonkurranse!
Ved å svare på disse tre spørsmålene kan du bli den lykkelige vinner av et gavekort fra COOP til en verdi av 1000 kroner!

Vinterkonkurranse!

Vinterkonkurranse!


Ved å svare riktig på fire spørsmål kan du bli den lykkelige vinneren av et gavekort fra COOP til en verdi av 1000 kroner!


Morsomt

Vintermånedene med snø og mørke kvelder er for noen av oss synonymt med ski og skøyter, kos foran peisen og et vakkert vinterlandskap. Men det er også mange som synes kulda og mørket er en plage og føler seg slitne og trøtte i denne årstiden.


En faktor som er med på å forebygge mot slapphet i vintermånedene er et sunt kosthold med nok vitaminer og mineraler.


Konkurransen arrangeres av VNP og er åpen for deltakelse i perioden 1. januar til 28. februar 2018. Vinneren trekkes vilkårlig blant deltakerne med riktig svar og kontaktes direkte. Premier tilknyttet våre konkurranser sendes per post til vinnere. Vinnere av gavekort får skriftlig informasjon om hvordan disse skal innløses. Fullstendige betingelser finner du her: www.vnp.no/betingelser


  • Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
  • Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.
  • Vitamin D bidrar til et normalt immunforsvar.


Ref. PP-CLV-NOR-0275