Vårkonkurranse
Vårkonkurranse!
Ved å svare riktig på fire spørsmål kan du bli den lykkelige vinneren av et gavekort fra Pay Go Mastercard til en verdi av 1000 kroner!

Vårkonkurranse

Vårkonkurranse!


Ved å svare riktig på tre spørsmål kan du bli den lykkelige vinneren av et gavekort fra Pay Go Mastercard til en verdi av 1000 kroner!


Vårkonkurranse

De fleste av oss ser fram mot våren når naturen våkner til liv igjen og vintermørket erstattes av stadig mer lys. Samtidig med at det spirer og gror rundt oss, kjenner de fleste at energien øker. Men det er ikke bare lystilførsel som påvirker helsa vår. Kroppen trenger for eksempel vitaminer for å bygge opp og vedlikeholde muskler, skjelett, hud og slimhinner.


C-vitamin blir ikke lagret i kroppen og den klarer heller ikke å produsere C-vitamin på egen hånd. Vi er dermed avhengig av jevn tilførsel fra maten vi spiser.


Konkurransen arrangeres av VNP og er åpen for deltakelse i perioden 1. mars til 31. mai 2018. Vinneren trekkes vilkårlig blant deltakerne med riktig svar og kontaktes direkte. Premier tilknyttet våre konkurranser sendes per post til vinnere. Vinnere av gavekort får skriftlig informasjon om hvordan disse skal innløses. Fullstendige betingelser finner du her: www.vnp.no/betingelser

PP-FRI-NOR-0384