Torsk
Ovnsbakt torsk med grønnsaker
Torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen er en god og enkel måte å lage middag på. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker, i denne oppskriften foreslår vi potetmos.

Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Ovnsbakt torsk med grønnsaker


Torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen er en god og enkel måte å lage middag på. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker, i denne oppskriften foreslår vi potetmos.


Torsk

4 porsjoner

Ingredienser

700 g torskefilet

1 stk squash, grønn

1 stk rødløk

24 stk cherrytomat

3 ss olivenolje

20 stk oliven, sort

salt og pepper

basilikum, frisk


Tilbehør

potetmos


Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker.
  • Skjær squash og rødløk i skiver, og ha i en ildfast form sammen med hele cherrytomater.
  • Ha over olivenolje, salt og pepper og bak i stekeovnen i ca. 6 minutter.
  • Ta ut formen, ha i torskestykkene, dryss over salt og bak videre i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Legg oliven og basilikum i formen, og server med potetmos.