Pasta carbonara med reker
Pasta carbonara med reker
Reker og pasta er alltid en vinner. Sammen med bacon og en kremet ostesaus løftes middagen til nye høyder. Serveres med en frisk salat og grovt brød.

Pasta carbonara med reker

Pasta carbonara med reker


Reker og pasta er alltid en vinner. Sammen med bacon og en kremet ostesaus løftes middagen til nye høyder. Serveres med en frisk salat og grovt brød.


Pasta carbonara med reker

4 porsjoner
Ingredienser

400 g reker, uten skall
200 g pasta penne
1 stk løk
2 fedd hvitløk
2 ss persille, frisk
100 g bacon
2 stk eggeplomme
3 dl melk
4 ss parmesan, revet
1 ts salt
1 ts pepper


Tilbehør salat
brød, grovt


Framgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Skjær løk i terninger, og finhakk hvitløk og persille.
  • Stek bacon sprøtt i en stekepanne og ha det over på et fat.
  • Fres løk og hvitløk i en stekepanne og sett til side.
  • Pisk eggeplomme, melk, parmesan, salt, pepper og persille sammen, og varm det opp i en kasserolle under omrøring.
  • Tilsett reker, pasta, bacon og løkblandingen, og bland godt.


Server rekepasta med salat og grovt brød.


Tips: Du kan også bruke fryste, ferdigpillede reker.