Røkt ørret i potetlefse med snøfrisk
Røkt ørret i potetlefse med snøfrisk
Det ser like friskt ut som det smaker, og det er raskt å lage røkt ørret i potetlefse. Oppskriften passer godt når du skal lage tapas til fest eller snacks til hjemmekos.

Røkt ørret i potetlefse

Røkt ørret i potetlefse med snøfrisk


Det ser like friskt ut som det smaker, og det er raskt å lage røkt ørret i potetlefse. Oppskriften passer godt når du skal lage tapas til fest eller snacks til hjemmekos.


Røkt ørret i potetlefse med snøfrisk

4 porsjoner
Ingredienser

400 g røkt ørret
4 stk potetlefse
ruccolasalat
Snøfriskkrem
1 ss gressløk, frisk
100 g snøfrisk naturell
3 ss lettrømme
0,5 ts dijonsennep
salt og pepper


Saus
2 ss honning
1 ss dijonsennep
1 ss sennep, grov
1 dl olje
salt og pepper


Framgangsmåte


  • Skjær røkt ørret i tynne skiver.

Snøfriskkrem

  • Finhakk gressløk og bland med de andre ingrediensene til snøfriskkremen.
  • Smak til med salt og pepper.

Saus

  • Bland sammen ingrediensene til sausen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Smør et tynt lag snøfriskkrem på potetlefsene, legg ørretskiver over og smør deretter på et tynt lag med saus.
  • Legg til slutt litt ruccolasalat på toppen.

Rull lefsen sammen, del i passende biter og server.