Omega-3 guiden
Fri Flyt Junior - både for barn og voksne!
Omega-3-tilskudd med vitamin D3 og en deilig smak av sitron.

Fri Flyt Junior - både for ba

Fri Flyt Junior - både for barn og voksne!


Omega-3-tilskudd med vitamin D3 og en deilig smak av sitron.


Fri flyt Junior

Ta vare på hjerte, hjerne og syn

I Norge er vi heldigvis trofaste tilhengere av de sunne omega-3 fettsyrene. Vi er stort sett flinke å spise fisk, og i tillegg velger mange av oss å spise et tilskudd i form av kapsler eller tran.


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA er viktige næringsstoffer når kroppen skal vedlikeholde hjertet, hjernen og synet. Fordi omega-3 inngår i alle kroppens celler er de relevant for oss alle – gamle som unge!


Godt for immunforsvaret

Kroppen vår er utrustet med et fantastisk immunforsvar. Nå i høst- og vintersesongen er det ekstra viktig å bidra til at immunforsvaret er på topp!


Fri Flyt Junior inneholder vitamin D3, som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Så er dere bedre rustet gjennom vinteren og når skiføret er på sitt beste!


Myke geléputer - et velsmakende alternativ

Det er ikke alle som liker smaken av fisk eller tran, og det er ikke alle som klarer å svelge omega-3-kapsler. Det er her Fri Flyt Junior kommer inn: Produktet er spesielt utviklet for barn, og for voksne som ikke klarer å svelge kapslene. Og i tillegg må vi få si at smaken er strålende!


Fri Flyt Junior er tilgjengelig både som enkeltkjøp og abonnement, og vi har ingen bindingstid. Bestill her >>>Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon.

Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normale funksjon.

Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.

Vitamin D bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, et normalt skjelett og en normal muskelfunksjon.