Derfor liker vi høsten!
Derfor liker vi høsten!
Sommeren er kanskje vel tilbakelagt, men det er mye å glede seg over om høsten også!

Derfor liker vi høsten

Derfor liker vi høsten!


Sommeren er kanskje vel tilbakelagt, men det er mye å glede seg over om høsten også!


Derfor liker vi høsten!

Høst er så mye mer enn regn og kaldere dager! Her er noen av de herlige tingene vil gleder oss til å gjøre i høstmånedene.


Ut på tur!

Høsten er en herlig tid for lange turer i skog og mark. Det lukter så friskt og godt. Du kan plukke sopp og bær. Dessuten er naturen på sitt vakreste når høstfargene slår ut i all sin prakt!


Peiskos

Å sitte foran en knitrende peis med en varm kopp te og strikketøyet eller en god bok, å kose seg over at det er varmt og godt å være inne er noe av det deiligste vi gjør om høsten.


Fargerike grønsaker

Om høsten er grønsakene fargerike og ferske! Fyll opp kjøleskapet med vitaminrike grønnsaker og bruk dem i smaksrike gryteretter og varmende supper, eller bak grønnsaker i ovnen som tilbehør. Kjempedeilig og sunt!


Høstmote

Høsten betyr at det er på tide å finne fram deilig strikk, myke skjerf og varme støvler igjen. Nå er ikke bare moten stilig, men også veldig komfortabel!


Fint å være sosial om høsten

I høstmånedene er vi flinke til å invitere hjem på mat, vi spiller spill, drikker te, går på kino og koser oss generelt veldig i hverandres selskap mens vinden uler utenfor!


Nytt påfyll

Dette er tiden for å melde seg på et nytt kurs eller en ny aktivitet. Hva med å lære et språk, meld deg på yoga eller bli med i en bokgruppe!


Ref. PP-FRI-NOR-0312