Ann Luther
Aktiv hverdag!
Da Ann Luther var i 20-årene reiste hun rundt i Europa på motorsykkel og trente karate i New York. Nå har hun funnet roen ved vannet i Järfälla – men hun er fortsatt like sprudlende og aktiv.

Ann Luther

Aktiv hverdag!


Da Ann Luther var i 20-årene reiste hun rundt i Europa på motorsykkel og trente karate i New York. Nå har hun funnet roen ved vannet i Järfälla – men hun er fortsatt like sprudlende og aktiv.


Ann Luther

Skipper på egen skute

Da Ann og mannen Ivar flyttet til huset i Järfälla utenfor Stockholm var det en ting som avgjørende; nærheten til vannet.


På tross av utsikten over Sveriges tredje største innsjø, Mälaren, fra vinduet hjemme så kunne ikke Ann motstå da hun fikk tilbud om å kjøpe sin egen seilbåt.


«Jeg lærte meg å seile allerede som 16-åring og jeg har alltid trivdes på vannet. For to år siden gikk endelig drømmen om egen seilbåt i oppfyllelse» sier Ann - og ler når hun tenker tilbake på mannens reaksjon på båtinnkjøpet. Han var ikke riktig like interessert i enda en ting å holde på med, og skyter inn «Det er hennes båt!».


Selv om det er mye jobb å være skipper på egen skute, så lever Ann opp til sitt eget motto. «Når man vet hva man vil er det bare å gjøre det!» sier hun.


Sunt kosthold

For Ann handler fritiden om å gjøre akkurat det hun har lyst til, men med en jobb som krever full konsentrasjon hele tiden er det ofte hun er sliten når hun kommer hjem på ettermiddagen. Da er det viktig med et sunt kosthold slik at kroppen kjapt kan hente seg inn igjen.


«Vi spiser fisk en gang i uken, men jeg synes ikke det er nok. Da er det fint å kunne komplementere med Fri Flyt som gir tilskudd av både omega-3 og vitamin D».


I tillegg til Fri Flyt spiser Ann og mannen Argus Blåbærekstrakt. «På høsten spiser vi vanlige blåbær, men resten av året spiser vi Argus» sier hun.


Abonnement er perfekt!

Med lange dager på jobben, seks timer dans i uken, seilbåt og husarbeid er det slett ikke alltid man husker å kjøpe omega-3 i butikken.


«Jeg rekker jo aldri å handle, så et abonnement er perfekt for meg! Jeg får automatisk en ny forsendelse når jeg trenger det, og trenger jeg mer er det bare å ringe» sier hun.


Å huske å spise kapslene hver dag er slett ikke noe problem.


«Jeg har Fri Flyt boksen stående ved siden av tannbørsten, så hver gang jeg pusser tennene tar jeg en kapsel – morgen og kveld» avslutter Ann.Ref. PP-FRI-NOR-0338