Efva Bengtsson
Med Fri Flyt er jeg snill med kroppen!
For Efva Bengtsson er Fri Flyt en viktig kilde til omega-3, og en enkel måte å ta bedre vare på både sin egen og familiens helse i en travel hverdag.

Efva Bengtsson

Med Fri Flyt er jeg snill med kroppen!


For Efva Bengtsson er Fri Flyt en viktig kilde til omega-3, og en enkel måte å ta bedre vare på både sin egen og familiens helse i en travel hverdag.


Efva Bengtsson

Efva Bengtsson begynte sin karriere innen helse- og omsorgsbransjen, men det tok ikke mer enn et par år før hun startet sin egen bedrift i mediebransjen.


Med lange arbeidsdager og stort ansvar, både som bedriftseier og sjef, har det blitt enda viktigere å ta vare på helsen.


Fri Flyt til hele familien

Efva bor i Sollentuna i Sverige sammen med mann, to sønner og en labrador – og når hun sier at hele familien tar Fri Flyt så mener hun faktisk alle!


– Jeg har en utrolig snill mann som står opp før meg på morgenen og setter frem boksen med Fri Flyt sammen med frokosten min. Han og våre barn tar også omega-3.


– Hele familien tar Fri Flyt, til og med hunden Molly får en kapsel hver eneste dag, ler Efva. Selv om Efva selv får god hjelp til å huske kapslene sine hver dag så har hun likevel et godt husketips hun kan dele.


– Sett boksen sammen med det du vanligvis spiser til frokost. Da ser du den med en gang på morgenen, sier hun.


Vil bestemme selv

Efva og familien abonnerer på Fri Flyt, og får en ny pakke levert i posten hver måned.

– Abonnement fungerer kjempebra, det er helt suverent! sier Efva, og forteller at det var produktets pålitelighet som gjorde at hun valgte å bli kunde av Vesterålens Naturprodukter i utgangspunktet.

– Jeg synes alle fakta om Fri Flyt kom klart og tydelig frem, og det var ingen tvil om at dette var et veldig bra produkt. At jeg kan bestemme selv hvor ofte jeg ønsker levering er også et stort pluss» sier hun.

– Jeg vil være snill med kroppen min, og Fri Flyt hjelper meg med det!


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA/DHA.

Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.


Ref. PP-FRI-NOR-0307