Fri Flyt Flex - for en aktiv livsstil!
Fri Flyt Flex - for en aktiv livsstil!
Omega-3-tilskudd med vitamin C, D og E. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA er viktige næringsstoffer for hjertet, hjernen og synet.

Fri Flyt Flex - aktiv...

Fri Flyt Flex - for en aktiv livsstil!


Omega-3-tilskudd med vitamin C, D og E. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA er viktige næringsstoffer for hjertet, hjernen og synet.


 Fri Flyt Flex - for en aktiv livsstil!

Ta vare på hjerte, hjerne og syn

I Norden er vi heldigvis trofaste tilhengere av de sunne omega-3 fettsyrene. Vi er stort sett flinke å spise fisk, og i tillegg velger mange av oss å spise et tilskudd i form av kapsler eller tran.


Omega-3 fettsyrene EPA og DHA er viktige næringsstoffer når kroppen skal vedlikeholde hjertet, hjernen og synet. Fordi omega-3 inngår i alle kroppens celler er de relevant for oss alle – gamle som unge!


Godt for immunforsvaret

Det er mange ting som påvirker immunforsvaret. Stress, lite søvn, sykdom, dårlig mat og alkohol er blant de verste synderne. Trening, aktivitet, sosialt samvær, tilstrekkelig med vann, sollys og vitamin D hjelper deg på rett kjøl igjen.


Fri Flyt Flex inneholder både vitamin C og vitamin D, som jobber i samspill med andre næringsstoffer for å opprettholde et normalt fungerende immunforsvar. Dette gjør deg bedre rustet når du skal ut å være aktiv!


Hold deg sterk og smidig

Muskelstyrke og bevegelighet svekkes naturlig med årene. Heldigvis kan mye gjøres for å motvirke prosessen! Kroppen trenger et variert kosthold, og har godt av å være i aktivitet.


Fri Flyt Flex inneholder vitamin C og D som er godt for muskler, brusk og skjelett – og som kan hjelpe deg å beholde kroppens bevegelighet.


Hvorfor er vitamin C viktig for leddene?

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon. Brusk finnes blant annet i leddene.

Fri Flyt Flex er tilgjengelig både som enkeltkjøp og abonnement, og vi har ingen bindingstid. Bestill her >>>


  • Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
  • Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normale funksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon og et normalt skjelett. Vitamin C bidrar til immunforsvarets normale funksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, et normalt skjelett og en normal muskelfunksjon.
  • Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.


Ref. PP-FRI-NOR-0449