Ett par
Fri Flyt Pluss - for deg midt i livet!
I Norden er vi heldigvis trofaste tilhengere av de sunne omega-3 fettsyrene. Vi er stort sett flinke å spise fisk, og i tillegg velger mange av oss å spise et tilskudd i form av kapsler eller tran.

Fri Flyt Pluss - for deg...

Fri Flyt Pluss - for deg midt i livet!


Omega-3 tilskudd med kalsium samt vitamin D, K2 og B6.


Ett par

Ta vare på hjerte, hjerne og syn

I Norden er vi heldigvis trofaste tilhengere av de sunne omega-3 fettsyrene. Vi er stort sett flinke å spise fisk, og i tillegg velger mange av oss å spise et tilskudd i form av kapsler eller tran.

Omega-3 fettsyrene EPA og DHA er viktige næringsstoffer for hjertet, hjernen og synet. Fordi omega-3 inngår i alle kroppens celler er de like relevant for oss alle – gamle som unge!


Godt for immunforsvaret

Kroppen vår er utrustet med et fantastisk immunforsvar. Nå i høst- og vintersesongen er det ekstra viktig å bidra til at immunforsvaret er på topp!

Fri Flyt Pluss inneholder vitamin D, som jobber for å opprettholde et normalt fungerende immunforsvar. Så er du bedre rustet gjennom vinteren når skiføret er på sitt beste!


Hold deg sterk og smidig

Med årene blir kroppen og musklene ofte mindre smidige. Heldigvis kan mye gjøres for å forsinke prosessen! Holder du deg i regelmessig bevegelse, er gevinsten stor. I tillegg er det viktig å spise sunt, slik at kroppen får alle de næringsstoffene den trenger for å holde seg i gang.

Fri Flyt Pluss inneholder kalsium og vitamin D som er bra for musklene og skjelettet, samt vitamin K2 som er bra for skjelettet. Disse næringsstoffene hjelper deg å beholde kroppens bevegelighet - slik at du kan møte hverdagens utfordringer!


Hold energien på topp!

Det er mye som kan bidra til at du føler deg tappet for energi, og kanskje spesielt gjennom mørketiden. For å holde energien på topp er det viktig at du sover nok, får i deg nok væske og spiser sunt.

B-vitaminer er spesielt viktige i prosessen der mat omdannes til energi. Fri Flyt Pluss inneholder vitamin B6, som hjelper til å redusere tretthet og utmattelse, bidrar til normal energiomsetning og til å regulere hormonell aktivitet.

Fri Flyt Pluss er tilgjengelig både som enkeltkjøp og abonnement, og vi har ingen bindingstid. Bestill her >>

Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon.
Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normale funksjon.
Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.
Kalsium er nødvendig for vedlikehold av et normalt skjelett og bidrar til en bidrar til normal muskelfunksjon.
Vitamin D bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, et normalt skjelett og en normal muskelfunksjon.
Vitamin K bidrar til å opprettholde normale knokler..


Ref. PP-FRI-NOR-0437