Slik holder du hud og hår vakkert
Slik holder du hud og hår vakkert
Med disse rådene og produktene blir hår, hud og negler sommerklare!

Slik holder du hud og hår...

Slik holder du hud og hår vakkert


Med disse rådene og produktene blir hår, hud og negler sommerklare!


Slik holder du hud og hår vakkert

Etter lange måneder med kulde kan huden bli tørr og gusten. Kulde, lav luftfuktighet og store temperaturendringer sliter dessuten ekstremt på håret og neglene. Med sommeren på trappene er det på høy tid å gi litt pleie til både kropp, ansikt, hender og føtter. Vi gir deg rådene som gir deg glødende hud og sunt hår!


Skrubb og peel

Gjør huden glatt med et godt peelingprodukt. Peelingprodukter er utviklet for å fjerne døde hudceller som skyves opp til hudoverfalten gjennom den naturlige hudfornyelsesprosessen. Peeling skal føre til en jevnere og finere brunfarge. Du kan også skrubbe huden med en tørr, naturlig børste, som fjerner døde hudceller og stimulerer veksten av nye celler.


Få mye fuktighet

Fuktighet er alfa omega for huden vår. Velg en god fuktighetskrem og spesialprodukter som masker som gir ekstra fuktighet. Et annet effektivt alternativ er hudpleie i tablettform som hjelper deg å bevare hudens kvalitet, fuktighetsbalanse og glød! Slike produkter virker i hudens dypere lag der vanlige fuktighetskremer ikke kommer til.


Prøv hudpleietabletter

IMEDEEN®-serien med hudpleietabletter bidrar til å forbedre hudens kvalitet og fuktighetsbalanse. De prisbelønte hudpleieprodukter jobber innenfra for å forbedre hudens kvalitet og utseende – fra innerst til ytterst. Samtidig bidrar hudpleietablettene til at huden både i ansiktet og på kroppen føles mykere, glattere og mer smidig.


Vitamin C og kollagen

Spis appelsiner eller andre gode c-vitaminkilder som kiwi, rød paprika og jordbær! Vitamin C er nemlig et hemmelig våpen for fin hud! Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal dannelse av kollagen, som har betydning for huden.


Sink og selen for negler og hår

For håret er det spesielt biotin, sink, selen og kobber du bør sørge å få i deg nok av. Sink, selen og biotin bidrar til et normalt hår, mens kobber på sin side bidrar til normale hårpigmenter. Også for neglene er det spesielt sink og selen du bør sørge for å få i deg nok av, fordi disse næringsstoffene bidrar til å opprettholde normale negler.


Hjelp til sommerglød – innenfra

Vi føler oss alltid mer vel når vi har fått litt farge på kroppen. Det finnes flere tilskudd som hjelper deg med å få mest mulig ut av tiden i solen. IMEDEEN Tan Optimizer® er utviklet for or å forberede huden din for solen.


I motsetning til soltabletter med bare betakaroten, inneholder IMEDEEN Tan Optimizer® vitamin C og E, samt pigmenter fra lykopen og lutein - en unik sammensetning av karotenoider! Men bruk alltid solkrem med passende solfaktor (SPF) sammen med IMEDEEN Tan Optimizer®. Og husk at det er anbefalt å holde seg i skyggen midt på dagen når UV-strålene er på sitt sterkeste.


  • IMEDEEN® er en ledende, global merkevare og ble til som følge av et pionerprosjekt i hudpleie i 1991. Produktene selges i en rekke land verden over, og omtales som et av verdens fremste kosttilskudd mot synlige tegn på aldring av huden.
  • Sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, medvirker i celledelingsprosessen og bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler.
  • Vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon.


Ref. PP-FRI-NOR-0362