Geir-Løvbugt
Har spist Fri Flyt hver dag i 20 år!
Geir Løvbugt spiser Fri Flyt hver dag, og det har han gjort i de siste 20 årene. Den aktive moldenseren lever et sunt liv både når det gjelder kosthold og fysisk aktivitet.

Geir Løvbugt

Har spist Fri Flyt hver dag i over 20 år!


Geir Løvbugt spiser Fri Flyt hver dag, og det har han gjort i over 20 år. Den aktive moldenseren lever et sunt liv både når det gjelder kosthold og fysisk aktivitet.


Geir-Løvbugt

Mye ute i skog og mark

Geir Løvbugt (født i 1958) jobber som styrmann og bor i Molde sammen med kona. Han lever et svært aktivt liv både når det kommer til jobb og fritid, på tross av at han er plaget med stive ledd og muskler.

«Jeg er mye ute i skog, mark og fjell, noe som sammen med min fysioterapeut hjelper på min helsesituasjon. På vinteren trener jeg på helsestudio » sier han.

«Da døtrene våre var små deltok vi mye på turmarsjer og gikk Dovremarsjene hver sommer. Den lengste løypa vi gikk var 20 km og startet ved Fokstua, over Kongeveien, til mål i Dovre sentrum. Så vi lever et sunt liv!»Fri Flyt hver dag

I tillegg til å holde seg aktiv prøver Geir å spise sunt. «Jeg spiser fisk så ofte jeg kan, drikker kulturmelk og spiser mye frukt og grønt. I tillegg tar jeg Fri Flyt hver dag. Jeg tror det er lurt å ta omega-3 regelmessig!» sier Geir.

Geir har vært trofast kunde hos Vesterålens Naturprodukter helt siden starten i 1997. Han oppdaget Fri Flyt etter å ha sett en annonse i VG, og synes det virket praktisk med abonnement, så han takket ja til tilbudet.

«Det er en flott ordning at du får en ny forsendelse automatisk i postkassen» sier han. Etter hvert har også kona blitt med på denne ordningen.Går over til Fri Flyt Pluss

Da Geir fylte 55 år bestemte han seg for å gå over til Fri Flyt Pluss for å få i seg mer kalsium og vitaminene K2 og B12, i tillegg til omega-3 og vitamin D.Går over til Fri Flyt Flex

Det er alltid spennende å prøve noe nytt, så da VNP i januar 2015 lanserte sitt nye omega-3 produkt Fri Flyt Flex så bestemte Geir seg for å bytte abonnement fra Fri Flyt Pluss til Fri Flyt Flex. Nå spiser han Fri Flyt Flex med omega-3, vitamin C, D og E. Han er godt fornøyd med dette produktet!


Ref. PP-FRI-NOR-0335