Monica Hansen
Omega-3 for hjerte, hjerne og syn!
Monica Hansen spiser Fri Flyt Omega-3 hver dag siden det er godt for hjerte, hjerne og syn.

Monica Hansen

Omega-3 for hjerte, hjerne og syn!


Monica Hansen spiser Fri Flyt Omega-3 hver dag siden det er godt for hjerte, hjerne og syn.


Monica Hansen

Sund kosthold

Monica Hansen er født i 1943 og bor i Vennesla. Hun holder seg frisk og rask, og hun mener bestemt at et sunt kosthold har bidratt til at hun fortsatt er i god form.


Monica jobber som nattevakt i en bolig for psykisk utviklingshemmede. Hun synes det er et meningsfylt arbeid, og håper å få fortsette med det i mange år fremover.


Praktisk med abonnement

Monica har vært trofast kunde av Vesterålens Naturprodukter helt siden 2004. Hun mottok en reklame i posten, og synes det virket praktisk med abonnement, så hun takket ja til tilbudet.


«De faste leveringene gjør at jeg ikke går tom for omega-3. Tidligere hendte det støtt at jeg glemte å kjøpe ny boks i butikken når den forrige var tom.»


Monica synes det er enklere å innarbeide en fast rutine slik at man ikke glemmer å spise kapslene når man er abonnent. At det er enkelt å endre eller utsette en levering er også glimrende. Hun synes det er mer praktisk å få leveringene et par ganger i året, fremfor å få en ny boks hver måned, så et 6. måneders abonnement på Fri Flyt Omega-3 passer henne perfekt!


«Jeg er meget fornøyd med både produkt og service, derfor er jeg fortsatt abonnent på Fri Flyt Omega-3 etter så mange år!»Omega-3 fettsyrene EPA og DHA bidrar til å opprettholde hjertets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA/DHA.


Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde hjernens og synets normalfunksjon. Positiv helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.Ref. PP-FRI-NOR-0339