Derfor bør du abonnere

Derfor bør du abonnere!


Som abonnent får du ditt kosttilskudd levert rett hjem i din postkasse. Vi leverer til riktig tid og til riktig pris – så slipper du å huske på å kjøpe nytt i butikken. Enkelt og praktisk! I tillegg viser det seg at de som abonnerer på kosttilskudd husker å spise det oftere enn de som kjøper det i butikken.


tummen op

Enklere blir det ikke!

Vi skreddersyr abonnementet etter dine behov, og du har til enhver tid muligheten til å fremskynde eller utsette leveringen. Det gjør du enkelt selv på min side – eller du kan ringe oss så ordner vi det for deg!


Dine kundefordeler som abonnent

  • Skreddersydde abonnementsløsninger – rett hjem i din postkasse. Portofritt!
  • Våre kundeservicemedarbeidere er lette å få tak i og har lang erfaring. Ring oss på grønt nummer 800 80 818.
  • Jevnlig utsendelse av fagstoff, tips og sunne matoppskrifter.
  • Konkurranser med fine premier! Som abonnent er du automatisk med i trekningen av reisegavekort.

Strenge krav – høy kvalitet

Som en del av Pfizer-konsernet er Vesterålens Naturprodukter medlem av Global Organization for EPA and DHA Omega-3s (GOED). GOED består av markedets fremste produsenter og leverandører av omega-3 fettsyrene EPA og DHA, og setter en høy etisk standard for sine medlemmer.


I tillegg til at råvarer og ferdig produkt blir analysert, foretar VNP egne stikkprøveanalyser hos Eurofins etter at produktet er mottatt hos oss. Derfor skal du som kunde vite at våre produkter alltid holder høy kvalitet.


Friend of the Sea (FOS) er en internasjonal ledende organisasjon på sertifisering av produkter fra bærekraftig fiskeri og akvakultur. FOS sertifiserer også omega-3 oljer, fiskefor og fiskemel. Organisasjonen fokuserer på å unngå overfiske av bestandene og mye bifangst, og at fangstmetoden kan skade havbunnen. I tillegg er det egne kriterier for miljøbelastning og sosialt ansvar.Ref. PP-CLV-NOR-0222