Derfor bør du abonnere!

Derfor bør du abonnere!


Som abonnent får du ditt kosttilskudd levert rett hjem i din postkasse. Vi leverer til riktig tid og til riktig pris – så slipper du å huske på å kjøpe nytt i butikken. Enkelt og praktisk! I tillegg viser det seg at de som abonnerer på kosttilskudd husker å spise det oftere enn de som kjøper det i butikken.


tummen op

Enklere blir det ikke!

Vi skreddersyr abonnementet etter dine behov, og du har til enhver tid muligheten til å fremskynde eller utsette leveringen. Det gjør du enkelt selv på min side – eller du kan ringe oss så ordner vi det for deg!


Dine kundefordeler som abonnent

  • Skreddersydde abonnementsløsninger – rett hjem i din postkasse. Portofritt!
  • Våre kundeservicemedarbeidere er lette å få tak i og har lang erfaring. Ring oss på grønt nummer 800 80 818.
  • Jevnlig utsendelse av fagstoff, tips og sunne matoppskrifter.
  • Konkurranser med fine premier! Som abonnent er du automatisk med i trekningen av reisegavekort.

Strenge krav – høy kvalitet

Vesterålens Naturprodukter har høy fokus på kvalitet i alle ledd. Innkjøp av fiskeolje skjer i henhold til Europeisk Pharmacopeia, en standard som ivaretar kvalitet og renhet. I tillegg følger vi GOED (global organization for EPA and DHA), en standard som stiller enda strengere krav enn Europeisk Pharmacopeia. Våre leverandører er godkjent av Mattilsynet i Norge, og tilsvarende kontrollorganer i andre land.


I tillegg til at råvarer og ferdig produkt blir analysert, foretar VNP egne analyser hos Eurofins etter at produktet er mottatt hos oss. Derfor skal du som kunde vite at våre produkter alltid holder høy kvalitet.