Produksjon

Produksjon


Slik fremstilles våre omega-3 produkter.


Hav og fisk

Omega-3 fettsyrene utvinnes fra hele fisken, ikke bare leveren. Etter at oljen har gjennomgått de nødvendige trinn i raffinerings- og produksjonsprosessen, tilsettes de vitaminer og mineraler vi eventuelt ønsker at ferdig produkt skal inneholde. Videre blir oljen innkapslet i gelatin (storfe), Halal- og Koshergodkjent.


Hvor kommer oljen fra?

Oljen i våre fiskeoljekapsler blir utelukkende hentet fra fet, pelagisk fisk (ansjos og sardiner) fra Stillehavet, nærmere bestemt utenfor kysten av Sør-Amerika (Peru og Chile).


På grunn av lavt innhold av miljøgifter, og et naturlig høyt innhold av omega-3 fettsyrene EPA og DHA, er disse råstoffene meget gunstig for utvinning av omega-3 olje.


For produksjon av fiskeolje til humant konsum stilles det strenge krav til kvalitet. Det benyttes råstoff fisket av båter med kjøleanlegg. Dvs. at fisken kjøles ned til -1 grad når den kommer om bord. Det tar maksimum 24 timer før båten kommer til land.


Fra fiskefelt i Sør-Amerika kommer oljen til Canada hvor rensing, raffinering og konsentrering skjer etter våre spesifikasjoner. Den ferdige oljen sendes videre til våre leverandører for produksjon og innkapsling.


Topp kvalitet

Våre kosttilskudd inneholder minimum de verdier som angis på etikettene. Produsentene er godkjente og regelmessig kontrollert av Mattilsynet i Norge, og tilsvarende kontrollorganer i andre land. Uavhengige analyser er utført ved Eurofins.